Stubbeköbing-Bogö-Stubbeköbing-Vordingborg

MED KATRINA AF WETTERSTEDT

 

Händelserik dag idag. Förutom bad och segling har vi hunnit med en tur på en av Danmarks äldsta färjor byggd i trä (!), charmiga m/f Ida, som trafikerar rutten Stubbeköbing-Bogö. Tryggt råoljemaskindunk 🙂 På cykelturen på Bogö hamnade vi hos en hobbyodlare av vin som bjöd in oss på provsmakning. Så gott att vi faktiskt köpte några flaskor. Vinmakaren blev så glad att han tog oss runt på en sightseeingtur med sin bil. Nu ligger vi i Vordingborg för tillökning i besättningen – utan att ha gått på grund. Kortet hade få likheter med verkligheten… 🤔

Bilden kan innehålla: 1 person, står
Bilden kan innehålla: inomhus
Bilden kan innehålla: en eller flera personer, personer som står, träd och utomhus
Bilden kan innehålla: 2 personer, personer som ler, personer som står och inomhus
Bilden kan innehålla: hav, himmel, moln, utomhus och vatten
Kommentarer
.
  • Maria Hermansson Tillökningen är på väg. 😁 Just nu på tåg någonstans söder om Linköping.

Vill du följa alla inlägg från bloggen?

Ett svar på ”Stubbeköbing-Bogö-Stubbeköbing-Vordingborg”

  1. I have been browsing on-line more than 3 hours lately, yet I by no means discovered any interesting article like yours. It’s beautiful price enough for me. In my opinion, if all web owners and bloggers made good content material as you did, the web might be a lot more useful than ever before.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *