Inledning, sommarseglingen 2018

Sommaren 2018 var ett slags mentalt test för mig att prova på långsegling. Jag seglade inte så långt, men i förhållande till tidigare seglingar jag gjort, seglade jag i alla fall under rätt lång tid. Tre månader var jag ute. Det gav mersmak. Välkommen att läsa om mina tankar och intryck från en segling som till stor del ägde rum i Danmark.

Till en början bloggade jag egentligen inte, utan postade diverse inlägg på Facebook. Efterhand blev dock inläggen allt mer ett slags bloggande. Alla inläggen är hämtade från Facebook, men kort därefter kraschade bildlänkarna och allt blev tämligen oläsligt. Nu, under oktober 2021, har jag dock städat upp och även passat på att lägga upp lite fler bilder. 

Vill du följa alla inlägg från bloggen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.